Specialiteiten en de rol van PerqRoos.

 

Ondernemersbijeenkomsten

Vergaderingen van ondernemers- en winkeliersverenigingen kennen een lage bezoekfrequentie, terwijl dat meestal dé gelegenheid is om saamhorigheid en collectieve verkoopbevordering aan de orde te stellen. PerqRoos is bij uitstek een motor en stimulator om bijeenkomsten van nieuw elan te voorzien en een effectieve samenwerking en motivatie te bevorderen Back to Basics en een scala aan vernieuwende strategiemodellen maken deel uit van de presentatie die door PerqRoos op maat wordt gemaakt. De mix van jaren ervaring en actuele kennis staat daar garant voor.

 

Gaat marketing niet verder dan de bekende 5 P’s, PerqRoos presenteert 25 P’s. Of meer! De totaalvisie omvat trend, tijd, thema en team. Ook het hoe , wat, wanneer, waarmee en waarom worden tot op de bodem uitgediept. Het budget en de kosten van gezamenlijke inspanningen worden in een aantrekkelijk model aan doelgroepen voorgelegd. ‘Social Media en Ondernemers’ is een essentieel deel van de Kick Off.

 

Uitgangspunten van onze Kick Off

1.Kennismaking met het bestuur van de ondernemersvereniging
2.Desk Research & oriëntatie
3.Effectief convocatie model (Be good and tell It)
4.Samenstelling van de presentatie
5.Pre-presentatie aan de opdrachtgever
6.Presentatie aan de doelgroep.

 

Intermediair voor investeerders in commercieel vastgoed.

PerqRoos wordt regelmatig benaderd door investeerders en eigenaren van winkelcentra, om het beheer te verbeteren en het mall-management te versterken. De rol als intermediair richting huurders past PerqRoos als gegoten.

 

Wat zit er in een naam?

 Het vergt inventiviteit en creativiteit om nieuwe en bestaande projecten van een originele naam te voorzien, met bijpassende huisstijl. Duur, zegt u? Nee, zeggen wij. PerqRoos helpt u aan een formule voor de lange termijn, die snel en binnen een beheersbaar budget  wordt gerealiseerd.  Met de inzet  van een netwerk van specialisten als dat gewenst is.

 

Brainstormsessies

 Met z’n allen om de tafel. Uitdagingen het hoofd bieden in sessievorm. PerqRoos helpt u om te enthousiasmeren en het onderste uit de kan te krijgen.

Dagvoorzitter / spreekstalmeester / ceremoniemeester / presentaties

 Een rol die Wouter Perquin op het lijf geschreven is.  Opent “koopgoten”  voor  een publiek van tienduizenden mensen, maar hij staat ook met een klapzweep in de circusarena  om de hele raad van bestuur te dresseren! Maatwerk  voor ceremonies,  feesten en partijen. Kwaliteit en effectiviteit staan voorop.

 

 

Public Relations

 

Het aanhalen en onderhouden van contacten met personen en instellingen waarvan een onderneming direct of indirect afhankelijk.  PerqRoos  is PR. En andersom.